Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy

Observera att alla konsttryck och produkter från RAUK AB (adamafekenstam.se) trycks på beställning, vilket innebär att de ej återlämnas och ej återbetalas.

Leverans

All konst trycks på begäran och kommer att skickas ungefär 4-6 veckor efter köpet är genomfört.

Internationell leverans

Leveranser inom USA, EU och Storbritannien kommer inte att vara föremål för importtullar eller importskatter. Lokal/statlig skatt kan tillkomma och kommer att samlas in vid kassan. Leveranser till andra länder kan bli föremål för tullavgifter och skatter. I alla fall är du som köpare ansvarig för eventuella avgifter som tillkommer. Vår kurir DHL kommer att meddela dig i detta fall och samla in betalningen. Misslyckande att betala tullar och skatter där det är tillämpligt kommer att resultera i en försening av din leverans, och vi kommer inte att acceptera returer på grund av att tullavgifter eller skatter har tillämpats.

Felaktig adress

Om din beställning returneras till oss och behöver skickas om på grund av en felaktig eller olevererbar adress, tillkommer ytterligare fraktavgifter och/eller internationella skatter.

När du lägger din beställning, vänligen ta några ögonblick att verifiera att leveransadressen du angivit är korrekt. Vi kan inte ta ansvar för fraktkostnader, ytterligare fraktkostnader eller ersätta varor som levererats felaktigt på grund av en felaktig eller olevererbar adress som angivits vid tidpunkten för beställningen.

Skador

Vänligen inspektera din beställning vid mottagande och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du fått fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Alla skadade fotografiska tryck som köpts genom RAUK AB (adamafekenstam.se) är berättigade till ersättning. Vi kräver att alla skadade och felaktiga tryck returneras till vår studio för ersättning. Vi måste få skriftlig meddelande samt fotodokumentation av skador inom 30 dagar från att du mottagit varan. Efter 30 dagar ersätter vi inte längre en vara.

För att påbörja en retur på grund av en skadad produkt kan du kontakta oss på hej@adamafekenstam.se. När din retur är accepterad kommer vi att skicka dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först ha begärt en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för frågor om returer på hej@adamafekenstam.se.